Dit komt doordat er 2 Contacten-apps op je telefoon staan. Eén bevindt zich in het privéprofiel en de andere in de Private Space. De Telefoon-app, die je kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden, bevindt zich in je privéprofiel en kijkt daarom alleen naar de contacten die in dat profiel zijn opgeslagen. De oplossing hiervoor is de contacten die je in de Private Space hebt staan te kopiëren naar het privéprofiel of deze handmatig toe te voegen aan de Contacten-app die in je privéprofiel staat.