Houd de app ingedrukt en tik op App-info. Tik in het volgende scherm op Archiveren. De app wordt nu verwijderd, behalve de gebruikersdata. Het app-icoon wordt vervolgens doorzichtig en geeft een wolkje weer. Door hierop te tikken, wordt de app opnieuw gedownload en geïnstalleerd.
Mocht de optie Archiveren niet mogelijk zijn, dan dient de app te worden verwijderd en opnieuw te worden geïnstalleerd.