De Camera-app waarmee je foto’s maakt staat standaard in het Priveprofiel. Als je een berichten-app die in je Werkprofiel staat, kan deze de foto’s niet zien. Je kunt echter foto’s delen met je werkprofiel zonder dat je deze hier naartoe hoeft over te zetten.
Dit doe je als volgt:
- Open de Galerij in je priveprofiel.
- Navigeer naar de foto(s) die je wilt verzenden.
- Selecteer de foto(s) door deze ingedrukt te houden.
- Tik bovenin het scherm op het pijltje (Delen).
- Tik op Schakelen naar werkprofiel.
- Tik op de app waarmee je de foto’s wilt delen.
- Doorloop het verzendproces van de desbetreffende app om de foto(s) te versturen.